• New Born fotoshoot

New Born Fotoshoot

Zen. Rust. Gefluister. Slaap. De New Born studio is de meest relaxte fotoshoot. Zacht geschuifel om de kleine New Born mooi op de foto te krijgen. Heerlijk ontspannen en lekker warm.

Een fotoshoot in jullie stijl

Voordat we met de New Born shoot van start gaan hebben we altijd een kort gesprekje. Waar komt de foto te hangen. Wat zijn de kleuren die jullie mooi vinden, naturel of juist een tintje, of juist stoer. We zoeken dan de achtergronden en accessoires erbij. Wanneer jullie kleintje heerlijk slaapt beginnen we de fotoshoot. We fotograferen verschillende poses, details, met daglicht en zacht studio licht en achtergrond. En daardoor krijg je mooie foto’s met veel variatie. Zo zit er altijd een foto van jullie smaak bij.

De voordelen van onze fotostudio

Onze fotostudio heeft grote ramen van melkglas waardoor het daglicht altijd mooi gefilterd wordt met mooie pure foto’s als resultaat. Maar wij maken ook gebruik van zacht studiolicht, een mooie naturel verlichting of strijklicht waardoor je foto’s nog specialer worden.

In onze studio hebben we speciale props en accessoires om de New Born shoot helemaal in jouw stijl te fotograferen. Je baby’tje ligt helemaal zacht en warm te slapen.
Zelf kun je de shoot, wanneer je dat wilt, heerlijk relaxed vanuit je fauteuil volgen. En mocht je even een relax momentje hebben omdat je kindje nog net niet slaapt, dan liggen er wat magazines om heerlijk doorheen te bladeren, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of wat gekoeld water.

RESERVEREN

Geef een New Born fotoshoot cadeau!

Nog op zoek naar een leuk kraamcadeau? Geef dan een New Born fotoshoot cadeau. Een fotoshoot boordevol foto’s van dit kleine wondertje. Cadeaubonnen kun je afhalen in de winkel, maar zijn ook eenvoudig hier te bestellen. Wij maken er een mooi cadeautje van.

New Born film

New Born fotoshoot inclusief een 50 x 50 cm vergroting

New Born fotoshoot inclusief een 50×50 cm vergroting

Dit New Born fotoshoot kost 195 Euro en is inclusief:

 • Een New Born fotoshoot in de studio met de mogelijkheid tot meerdere achtergronden
 • De uitzoekafspraak waarin we de tijd nemen om met jullie een keuze te maken uit de sessie en daarbij advies geven over de mogelijkheden
 • Een foto afdruk vergroting tot 50×50 of 50 Euro afdruk tegoed
 • 2 Bewerkte digitale hoge resolutie bestanden
 • De hele sessie toegezonden via We-Transfer (lage resolutie met watermerkje aan de onderkant) om te bekijken op telefoon, tablet of computer
 • Een gezellige clip via mail
 • Wil je je New Born fotoshoot uitbreiden naar 4 fotoshoot gedurende het eerste levensjaar. Dat kan kijk dan snel bij ons Baby First Year pakket dat inclusief een mooi album wordt geleverd.

  Ik wil graag een New Born fotoshoot inplannen

  Een afspraak voor een New Born fotoshoot of Baby First Year maak je eenvoudig door telefonisch contact opnemen: 0412-648584 of een terugbelverzoek via ons contactformulier in te vullen.
  Omdat de New Born shoot op korte termijn wordt ingepland, is het helaas niet mogelijk om dit via ons online reserveringssysteem in te plannen.


  CONTACT  INFO BABY FIRST YEAR  New Born 024

  New Born 23

  New Born 22

  New Born 21

  New Born 20

  New Born 19

  New Born 18

  New Born 17

  New Born 16

  New Born 15

  New Born 14

  New Born 13

  New Born 12

  New Born 11

  New Born 10

  New Born 9

  New Born 8

  New Born 7

  New Born 6

  New Born 5

  New Born 4

  New Born 3

  New Born 2

  new born 1